Blogia
Incoherències

Si alguna vez...

Si alguna vez alguien del PP os dice que ZP miente, vosotros le decís que sí, que ZP es cierto que miente, pero que el PP también (y entonces le enseñáis este video):

 

Y juntos podéis decidir que ya vale de mentiras y pensar en votar a otros partidos o votar en blanco.

4 comentarios

Mdk -

I pensava que era jo el que se n'anava per les branques (si es que es diu així en valencià).

Jo només volia dir que el no-vot el vot en blanc poden ser la mateixa cosa. El que passa és que el no-vot pot confondre's fàcilment amb el passotisme.

Tot i així, allò que has comentat de "votar sistemàticament", em sembla que és una cosa que molta gent fa. És curiós això de la democràcia i de la "llibertat" quan a la gent li és igual mentres tinga diners per viatjar, etc, etc.

... i quan van vindre a per mi...

Anónimo -

Però en totes dues poblacions governa, legal i LEGITIMADAMENT, la dreta. A més, cal definir i contrastar que vol dir en concret (fets) dreta/esquerra/centre. I, a més a més, cal plantejar-se les possibilitats reals de joc en un sistema basat en grans campanyes mediatitzades (tant per la premsa com per la banca)i amb una societat despolititzada. Per tant, cal mirar amb lupa el context concret de cada elecció i decidir que fer-ne davant de cada convocatòria. Votar sistemàticament tampoc no du enlloc...

Mdk -

Bé, no ho he nombrat a propòsit. Considere que votar, s'ha de votar.

Imaginem dues societats. A totes dues hi ha eleccions. Els resultats a una són:

50% dreta - 35% centre - 10% esquerra - 5% en blanc

Participació - 20% de la població

I a l'altra població els resultats són:

10% dreta - 8% centre - 2% esquerra - 80% en blanc

Participació - 80% de la població.

Crec que la segona deixa ben clara la posició d'eixa gent. La primera societat em sembla que no ho deixa molt clar ja que potser o bé perquè realment no estan d'acord o bé perquè "passen de política".
Qui sap.

Anónimo -

... o no votar. Com deia aquell, un vot és una bala