Blogia
Incoherències

Esteu aprovats...

Bé, no és que la meua pàgina siga molt visitada, però sembla que unes huit persones diàries rellisquen al web i arriben per ací.

Gràcies a Google Analytics, es poden veure algunes estadístiques com quin navegador web utilitzeu així com el vostre sistema operatiu.

Veiem. En general, a tot internet, el firefox té un ús del 13% del total i l'explorer un 83%, ho podem veure a la següent imatge (si punxeu es veurà més gran):

 

Bé, doncs ara comparem amb vosaltres, qui visiteu la meua pàgina web (també, si punxeu a les imatges que hi ha ara, les voreu més grans):

És a dir, quant a navegadors, utilitzeu el 50% l'explorer i la resta utilitzeu la gran majoria firefox o l'opera. Cal dir que l'opera no és codi obert, així que tot i que està bé que no siga l'explorer, la qüestió és defendre el software lliure -siga o no gratuït-. En fi, és bona notícia que qui em visiteu sigueu "diferent" a la resta (ja sé que a molts de vosaltres he sigut jo mateix qui us ha posat el firefox... però bé, no importa quina siga la raó...).

Per altra part, també és interessant veure quins sistemes operatius utilitzeu. Ací és més dificil que vos iscau de la mitjana, però també sou sorprenents. Al següent gràfic teniu les estadístiques dels sistemes operatius que utilitzeu al visitar aquesta web:

Vosaltres utilitzeu un 30% GNU/linux, a internet s'utilitza normalment (segons estadístiques que jo no m'acabe de fiar) un ¡¡¡0.44%!!!

 



Ara sí... ¡¡¡FELICITATS A TOTS VOSALTRES!!! Esteu molt a fora de la mitjana i per tant, fora del sistema.

Així que, ja sabeu, a utilitzar GNU/Linux i Mozilla Firefox:

 

 

0 comentarios